Thursday, 20 September 2012

samsung champ untuk dijual


samsung champ untuk dijual .. masih elok dan boleh di pakai ..
harga RM 100
charge and kotak 
boleh pm atau email kat email ni pynazainurin92@yahoo.com



Sunday, 16 September 2012

SERONOK BER BLOG NI

Untuk pengetahuan kawan2 .. memang seronok ber blog ni .. Tempat kita luah kan perasaan, share problem.. tapi yang tak suka tu ta payah lah baca kan .. bende ni sebenarnya untuk suka2 je .. bukan untuk kita cari masalah .. bila2 bosan blog ni lah jadi teman kan .. bila tak ada kerja blog ni jugak lah yang buat kita ada kerja .. tapi sbnrnye aku ni ade kerja .. tak terbuat pulak .. hehe .. bila dah mengadap bende alah ni memang ssh nak buat bende lain .. hewhew .. n sebenarnya aku pon dah tahu nak tulis apa ni kan .. haha .. main bantai je lah apa yang terlintas kat otak ni .. tak ada ilham pon .. tu je lah kot yang terlintas . sorry kalau buat anda2 semua yang baca ni bosan .. ^_^ 

GALAXY NOTE IDAMAN HATI


Kalau lah dapat GALAXY NOTE ni .. bersyukur yang teramat ..
Tapi siapa lah yang nak bagi kan .. Nak kumpul duit tak tau bila lah dapt beli ni ...
Cantik nya .. nampak gaya nya dalam mimpi aje lah kan .. pakai blacberry curve 8520 ni pon dah bersyukur lah ^_^

Saturday, 15 September 2012

baru dalam bidang blog dan masih mencuba apa yang terbaik :)


Pyna masih mentah lagi dalam bidang berblogger ni ..
masih belajar serba sedikit tentang blog ..
Thanx to my aunty DEELA kerana ajar kita semua tentang blog ..
kalau masih ada yang kurang itu semua salah silap yang perlu diperbaiki :)
minta tunjuk ajar dari kawan2 yang sudi mengajar Pyna tentang blog :)