Wednesday, 14 November 2012

SHoppING ! at SEMBONIA IOI MALL !



SEMBONIA ?? 

Haha .. first time shopping kat sini dan habis beratus ! aku rasa ade RM1000
Orang lelaki akan cakap ini gila .. 
HAHA! 
bagi org perempuan yg selalu shopping akan anggap biasa ..
Tapi aku tak biasa OK ! 
Puas Mak and Kakak aku shopping kat sini .. 
Rambang mata and aku pon gila tengok dorg ni memilih ..
HAHA! 
nasib aku la tak dapat an .. 
SEBAB TAK KERJA LAGI ! haha 





Ini dia ! siap snap pic lagi .. 
HAHA! setahun sekali kan .. 



Mula2 masuk IOI MALL ..
pegi butik VIOR ! 
aku nmpak dah kasut ni ! 
Serius memang aku nak sangat !
Disebabkan tak dapat jenama sembonia tu ..
Aku BODEK lah MAK ..
dapat jugak kasut ni ..
hewhew .. 








No comments:

Post a Comment