Friday, 10 May 2013

PERLINDUNG WANITA !

Assalamualaikum kawan2..

Hmmm.. Macam mana nak mulakan ya..
Cik Fina nak share cerita ni.. 
Perempuan ??
Ade separuh lelaki mengganggap perempuan ni 'MEMBEBANKAN' 
'MEMBEBANKAN'??
Sebenarnye tak ..
Perempuan ni memerlukan perlindungan dari lelaki..
Lelaki yang sentiasa ada untuk kami sebagai perempuan..
Lelaki yang bergelar suami..
Separuh perempuan amat memerlukan seorang lelaki..
Tapi separuh perempuan rasa mereka tidak memerlukan lelaki.. 
Tapi bagi saya lah kan.. Saya amat memerlukan..
Sebab lelaki lah perlindung kita..
And now tak tahu kenapa kepala blur.. HAHA..
Ok lah.. Setakat ni je lah dulu ye .. 
BYE!pELIND 

1 comment:

  1. mmg kita amat memerlukan sang lelaki utk berada di sisi kita =)

    ReplyDelete